Документи, які ви завантажуєте, шифруються й зберігаються в Європейському Союзі (регіон Мілан). Бачити їх можете лише ви та люди, з якими ви вирішите ними поділитися.
Ви можете будь-коли видалити документ на екрані документа. Якщо ви видалите весь акаунт, ваші документи теж буде видалено: дивіться видалення акаунта.
Для розпізнавання тексту в документах може використовуватися сервіс обробки в іншому регіоні ЄС; це описано в політиці конфіденційності. Ми ніколи не просимо надсилати документи електронною поштою.